Za zainteresirane kupce nudimo i opremu za konje, koju zbog nedostatka prostora naručujemo na zahtjev.

Supplexan - dodaci hrani za konje

Supplexan Equi DolorEqui Dolor

Potiče endogene regulatorne procese kod bolnih stanja

Equi Dolor ima uravnotežen sastav biljaka i biljnih elemenata visoke biološke kvalitete, koji djelujući na endogenu regulaciju, smanjuju osjet boli i znakove upale.

Equi Artril liquid

Supplexan Equi Artril liquidPoboljšava metabolizam zglobova

Equi Artril liquid poboljšava toleranciju tkiva pri naprezanju lokomotornog sustava te povećava mobilnost i vitalnost starijih konja. Zbog posebnog postupka proizvodnje sadrži razne hondro-protektore visoke bioraspoloživosti kako bi poboljšao funkciju zdravih zglobova i vitalnost konja na najbolji mogući način. Predstavlja uravnoteženu zalihu visoke kvalitete za razne strukture zglobova sa specifičnim hranjivim tvarima, koje su nužno potrebne prilikom naprezanja zglobova i oboljenja ligamenata kao što su tarzalna osteoartropatija i artroza.

Equi Cuta

Supplexan Equi CutaNjega kože pri ljetnom sezonskom dermatitisu - s aloe-verom

Equi Cuta štiti i njeguje kožu osobito u slučaju ljetnog sezonskog dermatitisa (Summer Seasonal Recurrent Dermatitis - SSRD). Prirodna ulja s visokom koncentracijom fitosterola njeguju napeta područja na koži, te dodatno štite od iritacija kože, koje se često javljaju nakon teških napada insekata. Eterična ulja štite na prirodan način od komarčića roda Culicoides, komaraca, obada i muha. Equi Cuta ne šteti okolišu, blag je prema koži te ne sadrži kemijske insekticide. Insekti čiji ubodi uzrokuju svrbež aktivni su tijekom zore, pa zbog toga zaštitite konje u stajama.

Equi Fitness

Supplexan Equi FitnessPrirodni oblik energetskog koncentrata za poboljšanje funkcija kože i dlake, za zaštitu mišića i zglobova, kao i za održavanje učinkovitosti i izdržljivosti pod ekstremnim radnim opterećenjem.

Equi Fitness - Uravnotežena kombinacija prirodnih ulja i njihovi relativni omjeri plus njegov sastav lecitina i vitamina E, čine Equi Fitness izvanrednim energetskim koncentratom s optimalnom bioraspoloživošću i stopom apsorpcije. Osim toga, njegove posebno odabrane omega-3 i omega-8 masne kiseline imaju blagodatan učinak na dlaku, kožu, zglobove te sposobnost konja za podnošenje stresa. Sinergetski učinak vitamina E i selena također poboljšava radne sposobnosti i temperament konja.

Equi Haemoton

Supplexan Equi HaemotonSpecijalna kombinacija vitamina i elemenata u tragovima namijenjenih gravidnim kobilama, kobilama u laktaciji, ždrebadi i športskim konjima.

Equi Haemoton - Visoki udio željeza, bakra, kobalta, vitamina B-kompleksa te vitamina K3, osiguravaju potporu organizmu u slučajevima anemije, graviditeta, laktacije i drugih stanja pojačanog metabolizma.

Equi Bronchal

Supplexan Equi BronchalDodatna pomoć kod veterinarske terapije u slučajevima kašlja i respiratornih bolesti

Equi Bronchal sadrži visoko kvalitetnu mješavinu ljekovitog bilja i aromatičnih ulja, koja su konjima inače dostupna u prirodi. Preporuča se primjena Equi Bronchala kao pomoći pri sprječavanju pojave dišnih bolesti uzrokovanih stresnim stanjima poput sportskih aktivnosti, transporta ili promjene okoline. Otežao disanje i iscjedak iz nosa zahtijevaju promptnu intervenciju i veterinarski savjet.

Equi Keritan

Supplexan Equi KeritanZa regulaciju i stabilizaciju rasta rožine u kopitima, koži i dlačnom pokrovu

Equi Keritan je tekući koncentrat bogat biotinom, cinkom i aminokiselinom dl-methionin, koja skrbi za čvrsta kopita i sjajnu, zdravu dlaku. Posebice je namijenjen konjima s lošom kvalitetom kopita.

Equi Kolan

Supplexan Equi KolanPotiče regulaciju neuravnotežene probave

Equi Kolan - U kombinaciji s Immunocellom - inaktiviranim kvascem - Equi Kolan dopunjuje prehranu s biljnim sastojcima i potiče regulaciju neuravnotežene probave.

Equi Complete

Supplexan Equi CompleteZa optimalnu opskrbu organizma, prijeko potrebnim vitaminima i mineralima

Equi Complete je koncentrat vitamina, minerala, elemenata u tragovima i aminokiselina visoke bioiskoristivosti. Posebice je namijenjen konjima u športu i reprodukciji. Potpomaže izgradnju zdravog kostura i ojačava zglobne strukture.

Equi Dermafit

Supplexan Equi Dermafitpoboljšava funkciju kože u slučajevima dermatoze i prekomjernog gubitka dlake

Equi Dermafit - sadrži ulja s visokom koncentracijom fitosterola, α- i γ-tokoferola, esencijalnih masnih kiselina (alfa-linolenska kiselina, linolenska kiselina, eikosapentaenoična kiselina, dokoza-heksaenska kiselina, arahidonska kiselina). Omega-3 i Omega-6 masne kiseline imaju optimalan omjer 1:6.

Equi Semed

Supplexan Equi SemedImunostimulator i potpora dišnom sustavu kod respiratornih poremećaja

Equi Semed - Djeluje kao imunostimulator i potpora dišnom sustavu, zahvaljujući učinku islandskog lišaja i drugih sadržanih komponenti.